top of page

Projecten

Tekst
 

 

Project |Expeditie Boekenkast

Voor deze freelance opdracht interviewde ik 25 bekende en onbekende Utrechters over hun boekenkast. Deze interviews werden gebundeld in het boekje 'Expeditie Boekenkast' dat op 2 en 3 november 2013 in een oplage van 10.000 exemplaren verspreid werd tijdens Culturele Zondag 'Op bezoek bij het boek'. De foto's zijn van Taco Schreij. Download hier.

Redactie

 

Project | Redactiewerkzaamheden 

Voor de puntjes op de i kunt u ook bij Berg-en-Tekst terecht. Ik check uw teksten op spelling, grammatica en formulering. Ook literaire teksten kijk ik met veel plezier na en voorzie ik, indien gewenst, van advies. 

 

Organisatie

 

Project |Magie en Poëzie / Lowlands 2013

Voor Lowlands bedacht en produceerde ik de show De magie van poëzie. De dichters F. Starik, Ingmar Heytze en Alexis de Roode goochelden met woorden, rapper Unorthadox en (een deel van) Kyteman's Orchestra betoverden het publiek met bezwerende muziek en magiër Ramana vertaalde dromen naar de realiteit.

Korte verhalen

 

Ik vind het heel erg leuk om verhalen te verzinnen. Gewoon, voor de lol. Meestal prik ik een paar woorden uit het woordenboek, en daar maak ik dan een verhaal van. Ook vind ik het leuk om verhalen te schrijven met een-lettergrepige woorden. 

 

Vrij werk
Dit was slechts een voorproefje. Wil je meer van mijn werk zien?  >>
bottom of page