top of page

Literatuur in Lombok


Op 19 maart vindt in Café Lombok de eerste editie plaats van het nieuwe Utrechtse literaire programma Literatuur in Lombok.

Literatuur in Lombok is een productie van de organisatoren van het voormalige Poëziecircus, dat in 2013 fuseerde met Het Literatuurhuis. Mede-organisator Gina van den Berg: ‘Het Literatuurhuis is fantastisch, maar richt zich in toenemende mate op internationale auteurs. Wij willen dit aanvullen met een podium waar gevestigd én nieuw, lokaal, talent op het gebied van proza en poëzie, fictie en non-fictie kan floreren. Ook brengen we klein en groot Utrechts nieuws voor het voetlicht. Het moet vooral niet te strak en te gelikt zijn, want dat zijn we zelf ook niet.’

donderdag 19 maart

21:00 – 22:30 u

Café Lombok

Vleutenseweg 288, Utrecht

* entree gratis *

Optredens van: Maartje Wortel, Maarten van der Graaff, Gidi Pols, Anne Broeksma, Daniël Vis en Monir Goran. Buurtbewoonster Anne Feringa vertelt over het ondergrondse gangenstelsel in de J.P. Coenstraat.

Presentatie: Alexis de Roode

Interviews: Gina van den Berg

Wat: Nieuwe literatuuravond in Lombok met poëzie & proza, voordrachten & interviews, verhalen uit de wijk, experiment & boekencarrousel.

Wie: Maartje Wortel zal voorlezen uit eigen en andermans werk, Maarten van der Graaff draagt gedichten voor uit zijn recent verschenen bundel Nederland in stukken en Daniël Vis leest uit zijn nieuwe poëziebundel Het Weefsel. Gidi Pols brengt een Ode aan Lombok. Monir Goran speelt Ud. Ook gaan we op zoek naar het geheim van het mysterieuze gangenstelsel onder de J.P. Coenstraat.

In de boekencarrousel wisselen boeken sneller van eigenaar dan een winkel in het Utrechtse stationsgebied. Misschien kom je wel thuis met een spiksplinternieuw tweedehands boek waarvan je nooit had gedacht dat je het wilde lezen.

Organisatie: Café Lombok in samenwerking met het voormalige Poëziecircus

P.S. Vergeet niet een boek dat je al gelezen hebt mee te nemen voor de boekencarrousel en ruil het in voor een nieuw boek!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page